“Mampo̞s netizen nk jawab kat sana..”– Izara Aishah Tegυr Netizen Lᾰga-Lagᾰkan Fazura & Neelofa?

“Mampo̞s netizen nk jawab kat sana..”– Izara Aishah Tegυr Netizen Lᾰga-Lagᾰkan Fazura & Neelofa?

Pelakon, Izara Aishah memberi tegu.ran terhadap seorang netizen yang cuba membanding-bandingkan di antara pelakon Nur Fazura dan Noor Neelofa di media sosial.

Melagakan Tanpa Sebab

Menerusi ciapan Izara di laman Twitter, Izara merasakan ramai pihak cuba melagakan dua selebriti terkemuka itu tanpa sebab.

“Tapi kalau tak betul niat dia begitu macam mana Dia ni nak ja.wab fit.nah kat akh.ira.t ni.

Same goes to kak faz. Kalau niat kak faz post takde kena mengena dengan apa yang netizen dok cakap ni, mampos netizen nak jawab kat sana. Banyak sangat orang cuba melagakan mereka for no reason.”- tulis Izara.

“Ha Tunggu Sat Kat Sana Fun Ka Dak”

Dalam pada itu, pelakon filem Pilot Cafe ini turut mempersoalkan tin.dak.an seg.eli.ntir netizen yang melakukan kont.en berun.sur sedemikian.

“Dapat apa ye buat tweet, tiktok dan sebagainya beru.nsur begini? Is it fun to you people? Ha tunggu sat kat sana fun ka dak.”-Tegas Izara


Sebelum ini, Murai MY pernah melaporkan mengenai netizen yang seolah-olah menyamakan warna baju dipakai oleh Neelofa yang seakan-akan sama dengan warna yang telah dipakai oleh Fazura ketika menjayakan Faztival Fazura baru-baru ini.

Sumber: Muraimy


Leave a Reply

Your email address will not be published.